Vuxenundervisning

Här hittar du en förteckning över vuxenutbildningsenheter utomlands. Sidan uppdateras kontinuerligt.

Totalt antal: 93, antal elever registrerade idag 3970
Sök skolenhet - Lägg till skolenhet

Folkuniversitetet Estonia

Estland, Tartu

Hemsida: www.folkuniversitetet.ee

Kunskapscenter OU

Estland, Viimsi Vald

 


ANNO, Association Nordique de Nantes et de l'Ouest

Frankrike, Nantes

Hemsida: www.anno-nordique.org

L’ANNO (Association Nordique de Nantes et de l’Ouest) regroupe les amoureux des pays du Nord, natifs ou non. L’association, gérée par des bénévoles, a pour principaux buts de : - développer les relations entre la France et les pays du Nord - faire connaître la culture et les traditions des pays du Nord - se retrouver, d’échanger et de passer un bon moment ensemble, tout en cultivant traditions et spécificités nordiques... ... och vi är sååå glada att äntligen ha lyckat få igång svenskundervisning i Nantes! Välkommen!

International School of Nice

Frankrike, Nice

Hemsida: www.isn-nice.com/

På International School of Nice erbjuds Kompletterande svenska, IB Swedish A och IB Swedish B. Kurserna genomförs i samarbete med Svenska skolan Svea i Monaco Beausoleil och Global Svenska Plus.


Global Svenska Plus SAS

Frankrike, Nice

Hemsida: www.globalsvenska.com

Global Svenska Plus erbjuder kvalificerad utbildning och handledning i svenska och svenska som andraspråk. Vi arbetar med nybörjarkurser och mer avancerade utbildningar inför certifieringar och tester som Valideringstest C1 och Tisus, och vi har ett unikt program i svenska knutet till språkkurserna på International Baccalaureate, till exempel IB Swedish A. Utbildningarna ges både på plats i trakten av Nice och genom fjärrundervisning, där du ser och hör din lärare i realtid online. Vi kan därför erbjuda undervisning i de flesta av världens tidszoner. Våra lärare har internationell erfarenhet och fullständig lärarutbildning. De som undervisar i svenska har även svensk lärarlegitimation och vi har tillgång till svensk specialpedagog och internationell studie- och yrkesvägledare. Samtliga fjärrundervisande lärare har genomgått eller genomgår utbildning för digitaliserad pedagogik och alla lärare på IB har internutbildats.

Svenska språkföreningen i Athen

Grekland, Aten

Hemsida: www.svenska.gr


Axonas

Grekland, Chatzikou

Hemsida: www.axonas.edu.gr

Volkuniversiteit Almere Nederland

Holland, Almere

Hemsida: Volksuniversiteitalmere.nl


Intresserad av fler skolor med vuxenundervisning? Bläddra vidare!